Radonjić: "Biće još teže na F4!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.03.2014.
20:04
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić, izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je njegov klub savladao Cibonu u poslednjem kolu ligaškog dela Regionalnog šampionata ali je poručio da će polufinalni okršaj sa "Vukovima" na fajnal-foru u Beogradu b

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Prvoplasirana ekipa ligaškog dela sezone u Regionalnom košarkaškom šampionatu pobedom je stavila tačku na sjajnu sezonu na "Jadranu" čiji će završni čin uslediti za mesec dana.

Zvezda je do pobede u "Draženovom domu" došla posle preokreta i serije od 0:20 a strateg Beograđana Dejan Radonjić rekao je da su košarkaši Cibone sa više energije ušli u meč i iskoristili emotivno praženjenje njegovih pulena posle revanša četvrtfinala Evrokupa sa Budiveljnikom.

"Očekivali smo definitivno težak meč posle velikog pražnjenja, nakon duela protiv Budivelnika" rekao je Radonjić i dodao,

"Cibona je ušla s većom energijom u utakmicu, imali su bolji šut za tri poena, uzeli su sve dobre pozicije protiv naše obrane. U drugom delu uspeli smo razliku koju su stekli da svedemo na dobar odnos za nas, a s boljom obranom, kasnije smo došli do razlike koja je bila veća nego što je to bilo realno" istakao je Radonjić.

Crveno-beli su slavili rezultatom 76:67 čime su zakazali još jedan ovosezonski okršaj sa Cibonom, ovoga puta u polufinalu fajnal-fora ABA lige.

"Siguran sam da nas u Beogradu čeka teža utakmica nego večeras. Zadovoljan sam što smo već odredili parove za fajnal-for umesto da to čekamo i što smo Srbiji osigurali dodatnog predstavnika zbog boljeg nacionalnog koeficijenta od hrvatskih klubova" završio je Radonjić.

Zvezda će do fajnal-fora ABA lige i novog duela sa Cedevitom igrati u polufinalu Evropkupa protiv Uniksa a očekuju je i obaveze u Košarkaškoj Superligi Srbije gde će pokušati da dođe do trofeja posle 12 godina "posta".

Ne propustite