Radonjić: "Da smo ubacili 'ona dva' polaganja..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.04.2014.
21:24
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom čestitao je Uniksu na pobedi i plasmanu u finale Evrokupa i konstatovao da su njegovi izabranici izgubili fokus tokom druge deonice ali da su i pored toga mogli do produžetka da su uspeli da realizuju dva zicera u poslednjim m

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su u revanš susretu polufinala Evrokupa od Uniksa iz Kazanja a trijumf ruskog sastava od 17 poena razlike bio je dovoljan toj ekipi da nadoknadi zaostatak iz prve utakmice i plasira se u finale.

"Čestitao bih Uniksu na plasmanu u finale. U Kazanj smo došli sa ciljem da odigramo kao u Beogradu i da pobedimo rivala. U prvoj četvrtini odigrali smo prilično dobro i da smo nastavili u istom ritmu u nastavku mogli smo da se nadamo boljem rezultatu" rekao je trener Crvene zvezde Telekom.

Domaćin današnjeg susreta prelomio je utakmicu krajem druge i tokom treće četvrtine što je i trener crveno-belih konstatovao posle utakmice.

Radonjić je istakao da je njegova ekipa i pored poraza i zaostatka imala priliku da se domogne barem produžetka ali da su dva promašena polaganja iz završnice susreta koštala crveno-bele doigravanja.

"Sredinom druge deonice Uniks je počeo da igra bolje, a u trećoj četvrtini su šutevima za tri poena preuzeli prednost. Nismo bili dovoljno fokusirani da bismo uhvatili priključak ali smo i pored toga na kraju imali dva polaganja koja nismo iskoristili a koja bi nas dovela blizu produžetka" istakao je Radonjić.

Strateg Crvene zvezde Telekom dodao je da su i povrede Raška Katića i Ivana Radenovića uticale na koncepciju igre i da je kada se sve sabere Zvezda bila nemoćna da se bolje suprotstavi Uniksu.

"Uniks je sjajan tim sa vrlo iskusnim igračima a mi smo se za vreme utakmice susreli sa problemima kao što su povrede Katića i Radenovića. Sve to previše je uticalo na našu igru i mogućnost plasmana u finale" zaključio je Radonjić.

Crvenu zvezdu Telekom do kraja sezone očekuje borba za plasman u grupnu fazu EL kroz završni turnir ABA lige, kao i borba za trofej u Košarkaškoj Superligi Srbije.

Ne propustite