Radonjić: "Dobar odnos igrača prema meču sa Borcem!"

Autor: Vladimir Nestorović
nedelja 06.04.2014.
10:57
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde Telekom bio je zadovoljan partijom svojih izabranika u utakmici protiv Borca, u kojoj su crveno-beli slavili rezultatom 85:63.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Dejan Radonjić, trener Zvezde, obratio se novinarima nakon prvog meča u Superligi Srbije ove sezone, u kome je njegova ekipa slavila protiv gostujućeg Borca iz Čačka, i to rezultatom 85:63.

On je bio zadovoljan odnosom svojih igrača, a istakao je i da se sada svi u klubu okreću narednoj utakmici, revanšu polufinala Evrokupa protiv Uniksa.

"Imali smo ideju da odigramo dobro kako bismo osvojili prve bodove u domaćem takmičenju. Sam početak utakmice nije bio onakav kakav je trebalo da bude, ali na sreću taj period lošije igre je trajao kratko."

"Nakon toga smo na terenu imali dobar odnos igrača sve do kraja meča i uspeli smo da slavimo. Sada se okrećemo sledećem duelu koji nas očekuje, protiv Uniksa."

"U nedelju ćemo definitivno znati na koga ćemo moći da računamo. Nadam se da ćemo svi biti spremni za utakmicu, takav je plan."
- zaključio je trener Crvene zvezde Telekom.

Novinarima se obratio i mladi Nikola Rebić, koji je u potpunosti iskoristio priliku koja mu je ukazana u meču i upisao 14 poena, tri skoka i dve ukradene lopte.

"Za meč protiv Borca smo se pripremali kao što se pripremamo i za bilo koji drugi. Ušli smo sa maksimalnim ambicijama, bez obzira na to što je ovo meč u Superligi, borili smo se svih 40 minuta."

"Ovo je bila prilika da mi mlađi dobijemo priliku i mislim da smo se našom partijom večeras odužili treneru na ukazanoj minutaži. Sada se okrećemo meču protiv Uniksa u polufinalu Evrokupa koji je izuzetno bitan za nas."
- zaključio je Rebić.

Revanš meč između Uniksa i Crvene zvezde Telekom na programu je u sredu u 17.00, gde će crveno-beli braniti prednost od 11 poena iz prve utakmice.

Ne propustite