Radonjić: ''Ispunili smo cilj''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.10.2013.
23:04
Izvor: Beta

Posle ubedljivog trijumfa njegove ekipe u meču petog kola ABA lige protiv Solnoka, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić naglasio da je uspeo i da nekolicinu igrača poštedi većih napora pred meč sa Panatinaikosom u Evroligi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim večeras ispunio cilj - pobedio je na domaćem terenu Solnok u Jadranskoj ligi i uštedeo je snagu za meč sa Panatinaikosom.

"Posle teškog puta (sa utakmice sa Makabijem u Evroligi) iz Tel Aviva, bilo je bitno da vodimo računa o oporavku igrača. Želeli smo da utakmici pristupimo na adekvatnom nivou, i to smo i uradili. Gradili smo rezultat od samog početka, a vodili smo i računa o predstojećoj utakmici sa Panatinaikosom", rekao je Radonjić.

Zvezda je večeras pobedila mađarski Solnok sa 90:64 u poslednjem meču petog kola Jadranske lige i došla na prvo mesto tabele.

U petak crveno-bele očekuje meč sa Panatinaikosom u trećem kolu Evrolige.

Trener Solnoka Nedeljko Ašćerić kazao je da je njegov tim bio fizički inferioran i dekoncentrisan.

"Desilo se ono čega smo se pribojavali. Bili smo fizički inferiorni i mnogo promašivali otvorene šuteve. Mogli smo da odigramo bolje da smo se više koncentrisali. Želim Zvezdi sreću protiv Panatinaikosa i nadam se da će da nastavi ovako", rekao je Ašćerić.

Ne propustite