Radonjić: "Mislimo samo na pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.11.2013.
13:52
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da Cedevita dolazi u Beograd sa velikom dozom samopouzdanja ali je poručio da njegov tim razmišlja samo o pobedi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Derbi meč 7. kola Regionalne lige igra se u hali "Pionir" gde Crvena zvezda Telekom dočekuje Cedevitu. Radi se o ekipama koje pretenduju na najviši plasman a sredinom nedelje oba tima su ostvarila pobede u Evroligi, odnosno Evrokupu.

Trener domaćih okarakterisao je protivnika kao najozbiljnijeg mogućeg i rekao da njegovim igračima predstoji težak meč.

"Cedevita u ovoj sezoni ima izvanredan koncept. U ekipi je veliki broj mladih igrača, a angažovali su izuzetnog trenera, Jasmina Repešu. Klub je sjajno organizovan i sasvim je sigurno da su u najužem krugu za plasman na fajnal – for ABA lige. Odlično su započeli sezonu, a angaživanjem Alena Reja popunili su problematičnu poziciju beka. Bez svake sumnje, predstoji nam težak meč, jer se sastaju dva tima koja će se boriti za sam vrh i plasman u Evroligu" rekao je Radonjić.

Radonjić neće imati problema sa povređenim igračima ali se susreće sa velikim stepenom fizičke i emocionalne iscrpljenosti svojih izabranika nakon meča sa Laboral Kučom.

"Cedevita dolazi u Beograd sa velikim samopouzdanjem. Pored dobrih rezultata u ABA ligi, napravili su i sjajan rezultat u poslednjem kolu Evrokupa, kada su posle zaostatka od dvadesetak poena razlike uspeli da naprave preokret i savladaju Dinamo Sasari. Međutim, naša želja je da čvrstom igrom i jakom odbranomm da dođemo do željenog rezultata, a to je pobeda i trenutno samo tako razmišljamo" zaključio je Radonjić.

Derbi meč 7. kola ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Cedevite na programu je u nedelju sa početkom od 17 časova.

Ne propustite