Radonjić: "Motivisano u odbranu trofeja"

Autor: Beta Beta
sreda 05.02.2014.
14:15
Izvor: Beta

Košarkašima Crvene zvezde Telekom neće biti dozvoljeno opuštanje u duelu sa Borcem a crveno-beli će, bez obzira na manju važnost takmičenja kakav je Kup, ići na osvajanje trofeja, konstatovao je Dejan Radonjić.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da njegov klub želi da osvoji "Kup Radivoja Koraća", iako to takmičenje ne donosi ništa osim trofeja.

"Borićemo se za trofej, motivacija neće biti drugačija. Kup je važno takmičenje, kao i svako drugo. Borićemo se do kraja, bez obzira što neka druga takmičenja donose nešto više, poput plasmana u Evroligu", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crveno-beli, koji brane trofej u Kupu, u četvrtfinalu će igrati protiv čačanskog Borca u četvrtak od 18.30 u hali "Pionir".

"Fokusirani smo na duel s Borcem. Dobro smo radili i spremni dočekujemo tu utakmicu. Trudićemo se da damo sve od sebe da budemo na maksimalnom nivou i odemo do kraja", kazao je Radonjić.

Prema njegovim rečima, Borac je dobra ekipa koja ima mnogo mladih, ali i iskusne igrače.

"Borac igra dobro, to je mlada ekipa koja uz iskusnije igrače igra dosta dobro u prvenstvu. Favoriti smo na papiru i kvalitet je na našoj strani, ali sve to ćemo morati da prenesemo na teren", istakao je trener Zvezde.

Radonjić je rekao da su klubovi koji igraju Jadransku ligu kvalitetniji, ali da su iznenađenja moguća.

"Kup je specifično takmičenje i svaka inspiracija može da donese nešto neočekivano. Prirodno je da postoji pritisak, s tim treba da se nosimo, ali trofej je želja, trudićemo se da igramo dobro i čekamo svakog narednog protivnika", kazao je on.

Pobednik duela Crvena zvezda - Borac će se u polufinalu "Kupa Radivoja Koraća" u subotu sastati sa boljim iz utakmice između Radničkog iz Kragujevca i OKK Beograda.

Ne propustite