Radonjić: "Neuspeh u ABA Ligi derbiju daje na značaju"

Autor: Beta Beta
utorak 29.04.2014.
13:50
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom izjavio je da će predstojeći "večiti" derbi biti mnogo značajniji posle neuspeha crno i crveno-belih na završnom turniru ABA Lige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je danas da predstojeća utakmica sa Partizanom ima veći značaj zbog neuspeha obe ekipe na završnom turniru Jadranske lige u Beogradu.

"Derbi je specifična utakmica i ovaj će imati veći značaj zbog onoga što se desilo na završnom turniru Jadranske lige. Motivisani smo i spremni da nastavimo sa rezultatima koje smo imali do utakmice sa Cibonom", rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

Obe ekipe u utakmicu ulaze posle neuspeha na završnom turniru Jadranske lige, pošto su takmičenje završile u polufinalu i tako ostale bez direktnog plasmana u Evroligu.

Radonjić je rekao da će u derbiju više koristiti Raška Katića i Ivana Radenovića, nego u utakmici protiv Cibone, u polufinalu "fajnal fora".

"Oni i dalje nisu na onom nivou na kome su bili pre povreda, ali više ćemo ih koristiti. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro i slavimo. Znamo da prednost domaćeg terena ima argumenata, iako u nekim prethodnim derbijima nije značio mnogo", rekao je trener crveno-belih.

"Svesni smo kvaliteta Partizana i iskustva koje u dobili dolaskom Pavlovića i Tepića", dodao je Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u sredu od 19 sati u hali "Pionir" kao gosti protiv Partizana, utakmicu petog kola Superlige Srbije. Partizan i Zvezda su do sada jedine dve neporažene ekipe u takmičenju.

Ne propustite