Radonjić: "Opomena u pravo vreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.05.2014.
19:37
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom sumirao je utiske nakon pobede nad Borcem i konstatovao da je način na koji je njegov tim slavio opomena koja je stigla u pravo vreme.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije ostvario je u subotu osmu vezanu pobedu u ligaškom delu domaćeg šampionata, ali je duel u Čačku pripao crveno-belima tek posle produžetka.

Sumirajući utiske posle tesne pobede, Dejan Radonjić konstatovao je da pobeda nije smela da bude dovedena u pitanje niti da utakmica ode u produžetak.

"Odigrali smo dobro odbranu u prvom poluvremenu, kontrolisali rezultat, a onda je u drugih 20 minuta došlo do pada. Popustili smo u defanzivi, dopustili domaćinu, koji je odlična šuterska ekipa, da se razmahne" rekao je Radonjić.

Crveno-beli slavili su rezultatom 70:78 posle 45 minuta igre a Radonjić produžetak u Čačku vidi kao odličnu opomenu koja je stigla u pravo vreme za njegov tim.

"Nisam zadovoljan zbog igre u drugom delu. Ovo nam je velika opomena, dobro je što nije imala rezultatskih posledica za nas. Svesni smo da smo određene sekvence meča odradili kako ne treba. Kažem, ova opomena nam je došla u pravo vreme. Okrećemo se sledećim izazovima" ističe Radonjić.

Narednu utakmicu, u okviru 9. kola Košarkaške Superlige Srbije, Crvena zvezda Telekom igra u Železniku, protiv ekipe FMP-a.

Ne propustite