Radonjić: "Radnički je u najboljoj formi"

Autor: Miloš Marković
petak 11.10.2013.
14:31
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Derbi meč trećeg kola regionalne lige igra se u Beograd gde će Crvena zvezda dočekati zahuktali Radnički iz Kraguejvca.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Izabranici Miroslava Nikolića stižu u Beograd nakon dve premijerne pobede nad Cibonom i Širokim, Kragujevčani već u trećem kolu pred sobom imaju novi veliki izazov.

Crvena zvezda je ostvarila polovičan učinak u prva dva kola, izabranici Dejana Radonjića poraženi su od irokog, ali su slavili nad Igokeom.

Govoreći na konferenciji za medije pred ovaj duel, trener košarkaša Crvene zvezde je pohvalio igru svog tima sa gostovanja u Laktašima i napomenuo da je to recept kako bi Zvezda trebalo da izgleda protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je opisao kao tim u najboljoj formi.

"Očekuje nas utakmica na našem parketu, pred nadam se punim tribinama. Radnički je startovao izvanredno, u ovom trenutku igraju najlepše u ligi i nalaze se u najboljoj formi. Imaju izuzetno kvalitetne individualce koji deluju u okviru sistema", rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih rekao je danas da je njegovom timu potrebno još dosta vremena i rada kako bi dostigao maksimalnu formu, bez obzira na dobre igre pred početak sezone.

"Evidentno je da će biti potrebno još dosta rada i treninga da bi došli do optimalnog nivoa. Pokušaćemo da kroz svakodnevni rad napredujemo i potrebno nam je još dosta vremena, ali i strpljenja, bez obzira što smo u pripremnom perodu imali odlične rezultate", rekao je Radonjić.

Povređeni centar Raško Katića propustiće meč protiv Kragujevčana, a ekipi bi trebalo da se priključi u ponedeljak.

Radonjić je rekao da je Jadranska liga mnogo kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu, o čemu svedoče uvodni mečevi regionalnog takmicenja.

Utakmica trećeg kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Radničkog na programu je sutra od 21 sat u hali Pionir.

Ne propustite