Radonjić sprema analizu...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2013.
13:00
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle iznenađujućeg poraza na startu sezone od Širokog u prvom kolu ABA lige, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nezadovoljan igrom svog tima u odbrani, nedovoljnom agresivnošću, ali veruje da će posle startnog šoka, njegovi igrači na pravi način reagova

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle stopostotnog učinka na pripremnim utakmicama (svih 13 pobeda), očekivalo se da Crvena zvezda u tom stilu nastavi i na početku nove sezone u ABA ligi.

Međutim, kada je trebalo pokazati šta se uradilo na pripremama, crveno-beli su zakazali. Široki je zasluženo slavio, pa treneru Crvene zvezde Dejanu Radonjiću ostaju brige pred naredno gostovanje Igokei u Laktašima.

''Činjenica je da je nervoza bila prisutna, da su igrači zbog prve takmičarske utakmice u sezoni bili pod pritiskom, ali smo uz veću koncentraciju morali da budemo na kvalitetnijem nivou od prikazanog'', objašnjava Radonjić.

Trener Crvene zvezde najavljuje detaljnu analizu propusta iz ovog duela, kako bi se spremno dočekao sledeći meč.

''Treba da napravimo detaljnu analizu i paralelu sa utakmicama koje smo igrali u pripremnom periodu. Očekuje nas veoma kvalitetan protivnik, ali se nadam da će ekipa posle uvodnog poraza pokazati reakciju. 

Nikako ne smemo da dozvolimo da nas ovaj poraz protiv Širokog na bilo koji način poremeti. Moramo da ostanemo jaki, da nastavimo sa vrednim radom i da sve ono što smo već uradili tokom pripremnog perioda stavimo u funkciju. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja navijača'',
zaključio je Radonjić.






Ne propustite