Radonjić tempira formu za plej-of?

Autor: Beta Beta
subota 31.05.2014.
23:48
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić nije delovao zabrinuto posle večerašnjeg poraza crveno-belih u Železniku od Partizana. On je uveren da će Zvezda biti najbolja kad to bude bilo najvažnije - u borbi za titulu...

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da očekuje da će njegova ekipa ponovo biti na zavidnom nivou i pored tri uzastopna poraza u Superligi.

"Očekujem da ćemo biti na zavidnom nivou u poslednje dve utakmice i tako da uđemo u plej-of. Očekujem da ćemo i u finalu igrati protiv Partizana. Bez obzira što će oni imati prednost domaćeg terena neće to biti odlučujuće", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao domaćin u Železniku izgubila od Partizana sa 82:78 i tako zabležila treći uzastopni poraz u Superligi Srbije.

Radonjić je dodao da se utakmica sa crno-belima ne može porediti sa prethodne dve protiv Mega Vizure i Radničkog.

"Protiv Mege i Radničkog smo bili slabi, a protiv Partizana bilo je tu negde, kao i raniji susreti sa njim na jednu loptu", naveo je Radonjić.

Prema njegovim rečima, igrači Zvezde nisu uspeli da u drugom poluvremenu iskoriste dobru igru odbrani u drugom poluvremenu.

"Bolje smo igrali u odbrani u drugom poluvremenu, ali sve to što smo radili u odbrani, u mnogo situacija smo propustili da realizujemo, iako smo praktično stalno biti na nekoliko poena od Partizana", kazao je on.

Radonjić je rekao da je Zvezda imala mogućnost da pobedi u produžetku, ali da je propušteno previše prilika.

"U završnici se desilo to što se desilo, poslednji napad Partizana nije iskorišćen, ali to nismo uspeli da iskoristimo i napravimo napad u sedam sekundi. U produžetku smo imali mogućnost, ali smo propustili previše šansi tokom drugog poluvremena da i četvrti put savladamo Partizan", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao je da njegova ekipa mora što bolje da se spremi za plej-of.

"Borili smo se, ali očigledno to nije bilo dovoljno. Ostaje nam da radimo, još par utakmica da njih odigramo kako treba i da se spremimo za plej-of", rekao je Lazić.

Ne propustite