Radonjić: "Veća opomena od Nantera nam nije potrebna"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.03.2014.
11:55
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom podsetio je da je Budivljenik dva puta slavio protiv Nantera u osmini finala EK i da je ta činjenica dovoljna opomena za njegov tim pred revanš sa Ukrajincima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom vratili su se iz Litvanije sa tri poena manjka koja će morati da nadoknade u revanšu ukoliko žele da eliminišu Budiveljnik i plasiraju se u polufinale Evrokupa prvi put u klupskoj istoriji.

Kijevljani su sinoćni meč dobili rezultatom 82:79 a trener Crvene zvezde Telekom rekao je da se njegovi izabranici nisu držali plana igre zbog čega su i ušli u "jurnjavu" rezultata.

"Na početku meča nismo se držali plana. Budiveljnik je to iskoristio, vešto kažnjavao naše propuste u odbrani i odmah pokazao nesporan kvalitet. Imali smo dosta oscilacija, ali naš prioritetni cilj bio je da sve vreme budemo u egalu, što nam je u većem delu meča polazilo za rukom" kazao je Radonjić.

Govoreći o "maloj prednosti" Budiveljnika, Radonjić je podsetio da je ukrajinski klub u osmini finala prvi meč sa Nanterom dobio sa četiri poena prednosti a onda i u revanšu savladao protivnika.

"Veća opomena nije nam potrebna. Nema dileme da nas čeka veoma težak meč" konstatovao je crnogorski stručnjak.

Revanš utakmica na programu je u sredu, 26. marta u "KombankAreni".

Ne propustite