Radovanović žali: "Imali smo Juve"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 17.02.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kjeva poraženi su od lidera Juventusa u 24. kolu Serije A sa 3-1, a jedan od najzapaženijih u ekipi gostiju bio je Ivan Radovanović.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Srpski reprezentativac je posle jednonedeljne pauze zbog kartona ponovo odigrao svih 90 minuta za Kjevo u visokom ritmu.

"Ovo mi je 20. utakmica u sezoni , 15. na kojoj sam starter i zbog toga sam i došao u Kjevo. Bio mi je potreban kontinuitet igara. Moja dobra igra danas malo bledi zbog poraza, ali uvek dajem maksimum.", kaže Radovanović.

Kjevo je imao aktivan rezultat protiv Juventusa, gde je sa nekoliko prilika možda mogao da izvuče i bod, ali vodeća ekipa italijanskog prvenstva nije dozvolila iznenađenje.

"Imali smo Juve kod 2:1. Imali smo dve prilike da izjednačimo, ali smo primili treći gol. Protiv velikih ekipa i najmanju grešku uvek platiš, tako je u Seriji A.", rekao je Radovanović.

Naredni rival za ekipu 25-godišnjeg srpskog reprezentativca biće Katanija, koja se takođe bori za opstanak.

"Biće teško do samog kraja, sada nas čeka meč sa Katanijom u Veroni i ona nam je direktan konkurent u borbi za opstanak, tako da tu svakako moramo da idemo na pobedu.", zaključio je Radovanović.

Meč Kjevo – Katanija igra se u nedelju, 23. februara.

Ne propustite