Rajković: ''Nisam nokautirao Arslana!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.07.2012.
23:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs, Novosti.rs

Srpski internacionalac, koji je od pre tri dana ''na ledu'' u nemačkom Hamburgu, demantovao je napise u medijima kako je tokom sukoba sa Korejcem Sonom nenamerno ''nokautirao'' drugog saigrača Arslana.

hsv.de
hsv.de

Povezane vesti

Slobodan Rajković do daljeg je suspendovan u ekipi nemačkog bundesligaša Hamburga, ali sudeći po njegovoj izjavi koju je dao ''Sportskom žurnalu'', razlog tome nije navodni ''nokaut'' kojim je ''počastio'' saigrača Arslana, a kako su odmah posle incidenta preneli nemački mediji.

''To nije tačno. Ja sam krenuo ka Sonu i krenuo glavom, on se uplašio, trznuo i potiljkom udario Arslana u lice. O kakvoj pesnici pričaju!?'', pita se Rajković u izjavi ''Žurnalu''.

Kako god da je bilo, tek srpski reprezentativac nije otputovao na Daleki Istok sa ekipom  na pripreme, izdržava suspenziju, a trener Torsten Fink je već izjavio da dok je on na klupi Hamburga, za Rajkovića neće biti mesta u ekipi.

Ipak, srpski internacionalac smatra da ga je trener ''uzeo na zub'' mnogo ranije, još od dolaska na klupu Hamburga, oktobra prošle godine.

''Trener Fink, koji je inače pre šest meseci davio igrača u svlačionici, samo je iskoristio priliku da uradi ono što je odavno priželjkivao. Pa, Roben i Riberi su se potukli u svlačionici Bajerna, Holanđanin je izašao sa plavim okom i šta se desilo? Ništa, zato što je trener zatvorio priču, ono što se desilo ostalo je između četiri zida'', podseća Rajković.


Ne propustite