Rakić: "Javor nezgodan rival"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.02.2014.
16:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Povratnik u takmičarski pogon FK Crvena zvezda nakon oporavka od povrede kolena, napadač Đorđe Rakić, tvrdi da se u duel sa Javorom mora ući oprezni i bez potcenjivanja, jer se radi o jako nezgodnom rivalu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić naći će se u protokolu za takmičatski meč posle više od šest meseci pauze i oporavka od povrede ligamenata kolena.

Zimski pripremni period protekao je u najboljem redu a Rakić je konačno počeo da igra i da ulazi u takmičarski ritam. Pobede na pripremama u Sloveniji za njega ipak nemaju preveliku vrednost.

"Iza nas je uspešan pripremni period, ali treba imati na umu da su sve te pobede ostvarene u prijateljskim utakmicama. Po meni, pobede u njima još uvek ništa ne znače. Dešavalo se sto puta da igramo te utakmice dobro, a onda počne prvenstvo i igra ne bude onakva kakva treba da bude"  rekao je Rakić.

Rakić bi debi u dresu Crvene zvezde mogao da ima u subotu, kada crveno-beli dočekuju Javor u okviru 16. kola Jelen Superlige.

"Javor je nezgodan protvinik, a to su pokazali i u prvom kolu. Poznajem par igrača koji igraju tamo, i znam da su dobra ekipa. Dolaze nam ovde, mi znamo naše ambicije, znamo da moramo da pobedimo tu utakmicu i mislim da smo za to spremni" istakao je Rakić.

Zvezda u prolećni deo sezone ulazi sa zaostatkom od jednog boda u odnosu na vodeći Partizan ali Đorđe Rakić ističe da treba gledati samo u svoje dvorište i verovati u svoje kvalitete.

"Mi treba da gledamo naše dvorište i da se koncentrišemo na našu igru. Naporno smo radili, treba verovati u dobre rezultate i biti optimista" zaključuje Rakić.

Prvi meč u prolećnom delu sezone Zvezda igra u subotu od 18 časova protiv ivanjičkog Javora.

Ne propustite