Rakić naoružan strpljenjem

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.02.2014.
15:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde nije odigrao nijedan takmičarski meč za crveno-bele od dolaska u klub ali ga strpljenje još uvek ne izdaje iako priznaje da mu je velika želja da zaigra za klub u koji je stigao prethodnog leta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Đorđe Rakić i dalje se oporavlja od povrede kolena koju je zadobio odmah po dolasku u Crvenu zvezdu.

Nijedan zvanični meč ni kontrolni u tekućim pripremama Đorđe Rakić nije odigrao ali ga i pored toga strpljenje ne izdaje.

"Moja je velika želja da se vratim na teren, jer od kada sam došao nisam odigrao nijednu utakmicu. Teško je sve posmatrati sa strane. Verujem u to i nadam se, ali opet kažem, ništa ne treba raditi prebrzo. Ima nas dosta, imamo dovoljno dobrih igrača i Zvezda neće izgubiti ništa. Meni je samo važno da budem zdrav. U ovom trenutku samo tako razmišljam, a da li će to biti prvo kolo, peto ili deseto, možda i nije toliko bitno u ovom trenutku. Posle svega što sam prošao moram da budem strpljiv" priznaje Rakić.

Očekivanja su da iskusni napadač počne da igra za dve nedelje što znači da Stojanović ipak neće moći da računa na njega od prvog kola prolećnog dela sezone.

"Još uvek se oporavljam, ali svakodnevno treniram sa timom i radim stvari koje sam propustio u prethodnom periodu. Osećaj je lep, iz prostog razloga što sam sa ekipom i sa ovim momcima, pa makar i na ovaj način. Treniram svaki dan, u stalnom sam razgovoru sa stručnim štabom, gledamo da li ću uskoro početi da igram utakmice. Ne želim da žurim i da napravim grešku, već da sve bude kako treba. Prošlo je šest i po meseci, i očekujem da ću već za možda dve nedelje početi da igram. U svakom sličaju, lepo je biti ponovo na terenu" konstatovao je Rakić.

Fudbalere Crvene zvezde u sredu očekuje duel sa tuzlanskom Slobodom koji je na programu od 14 časova.

Zvezda je do sada, osim poraza od Sloge iz Petrovca na Mlavi, slavila na svim mečevima koje je odigrala u Sloveniji.

Ne propustite