Rakić: ''Pogađaću kad to Zvezdi bude najvažnije!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.03.2014.
17:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić protiv Napretka je konačno zaigrao u prvenstvenom susretu ove sezone posle duge pauze zbog povrede.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Đorđe Rakić je protiv Kruševljana dobio priliku u finišu meča, ali i desetak minuta na terenu bilo mu je dovoljno da se nađe u prilici za pogodak.

Nije je iskoristio, ali to ga ni najmanje ne brine, jer veruje da će biti pravi kada to bude mnogo važnije u nastavku sezone.

''Bilo bi fantastično da sam na povratničkom debiju uspeo da postignem gol, ali nisam razočaran. Naprotiv, zadovoljan sam. Meč je već bio rešen, imali smo veliku prednost i nadam se da ću pogoditi kada to Crvenoj zvezdi bude najpotrebnije'', jasan je Rakić.

Naravno, glavni razlog za njegovo zadovoljstvo je činjenica što se posle oko devet meseci vratio zvaničnim mečevima, pa je posle utakmice iskoristio priliku da se zahvali svima koji su ga u proteklom periodu podržavali.

A kad su ciljevi kluba u narednom periodu u pitanju, Rakić ima jasnu poruku za navijače.

''Ovo nam je bila osma uzastopna pobeda, i trudićemo se, ukoliko je moguće, da trijumfujemo u svim ostalim susretima do kraja sezone'', zaključio je Rakić.

Ne propustite