Rakić: "Priča o proslavi titule pravi nam problem u glavi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.05.2014.
13:47
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić ističe da šampionska titula još uvek nije osvojena i da zbog toga ne treba unapred slaviti i tako praviti pritisak igračima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uoči susreta 29. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i OFK Beograda, napadač domaćih Đorđe Rakić rekao je da njega i njegove saigrače očekuje meč koji su "svi jedva čekali, utakmica koja će odlučiti prvaka".

"Što se više priča o proslavi to pravi veći problem u glavama svih. Možda smo prerano počeli da pričamo o tome, ali svi smo svesni koliko bi se svi obradovali da Zvezda postane šampion. Ali to treba prvo odraditi na terenu", rekao je Rakić, koji je karijeru počeo u OFK Beogradu.

Zbog povrede Abiole Daude Rakić će verovatno biti u startnoj postavi Stojanovićeve ekipe koja bi u četvrtak trebalo da izađe na megdan "Romantičarima".

"Prvi put igram protiv bivšeg kluba. To je klub koji me lansirao, mnogo je učino za mene, ali ovo je specifična utakmica i nema sentimentalnosti. Drago mi je da su izborili opstanak. Želim im sreću, ali se iskreno nadam da ćemo sutra pobediti", dodao je Rakić.

Utakmica 29. kola JSL između Crvene zvezde u OFK Beograda zakazana je za četvrtak od 17 časova a ostaje da se vidi da li će biti odložena zbog obilnih padavina u Srbiji.

Ne propustite