Rakočević najavljuje povratak na teren?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.05.2014.
18:11
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević smatra da se posle godinu dana odmora oseća dovoljno spremnim da posle kvalitetnih priprema ponovo zaigra.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje a donedavno kapiten Crvene zvezde Telekom, Igor Rakočević, najavio je da bismo uskoro ponovo mogli da ga gledamo na košarkaškim terenima.

Nakon godinu dana pauze, i manjih zdravstvenih problema koje je imao početkom godine, popularni Rakoč smatra da se oseća spremnim da kvalitetno odradi pripreme a potom ponovo zaigra.

"Posle dugog odmora od fizičkih aktivnosti totalno sam oporavljen, imam osećaj da bih posle dobrih priprema mogao opet da zaigram kao pre" napisao je Rakočević na svom "Tviter" profilu.

Podsećamo da se Rakočević povukao sa terena na kraju prethodne sezone u kojoj je sa Zvezdom osvojio trofej u "Kupu Radivoja Koraća" i izborio plasman u grupnu fazu Evrolige u kojoj nije zaigrao jer je usledio rastanak.

Njemu je klub u kojem je počeo da se profesionalno bavi košarkom ponudio mesto sportskog direktora ali je Rakočević odbio takvu mogućnost, verovatno baš zbog toga što je želeo da "penzionisanje" prolongira za koju godinu.

Igor Rakočević je tokom uspešne karijere igrao još za Budućnost, Minesotu, Valensiju, Real Madrid, Taukeramiku, Efes i Sijenu.

U dresu državne reprezentacije osvojio je titule evropskog i svetskog prvaka.

Ne propustite