Rakočević prekobrojan u Sijeni

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.04.2012.
19:18
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac koji je ove sezone branio boje Montepaskija iz Sijene nalazi se na putu da napusti klub. Eliminacija ove ekipe iz Evrolige podstakla je čelnike kluba da izvrše rekonstrukciju tima pred start naredne sezone.

rako8.com
rako8.com

Povezane vesti

Igor Rakočević pre početka tekuće sezone bio je pominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde Beograd. Kako do realizacije tog plana nije došlo, Rakočević je odlučio da pojača ekipu iz Sijene koja je pretendovala na pehar u Evroligi.

Naime, osnovni razlog odlaska Igora Rakočevića u Montepaski bila je želja da ove godine nastupa za ekipu koja je postavila najviše domete u Evroligi i bila konkurent za trofej.

Ipak, eliminacija Montepaskija u četvrtfinalnoj seriji od Olimpijakosa podstakla je čelnike ove ekipe da izvrše rekonstrukciju tima pred sledeću sezonu.

Jedan od onih koji neće više nastupati u italijanskoj ekipi jeste i Rakočević. Pored njega, odlazak u penziju najavili su Pjetro Aradori i Šon Stonruk.

Oni koji će, najverovatnije, i do godine nastupati u Montepaskiju jesu Bo Mekejleb i Dejvid Andersen. Pored toga, želja vodećih ljudi u Sijeni je da tim pojačaju Bendžaminom Ezeom iz Armanija.

Ne propustite