Ramos: ''Imam tetovažu Svetskog prvenstva, hoću i onu Lige šampiona''

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.03.2014.
14:44
Izvor: Sportske.net

U intervjuu za španske medije Serhio Ramos je govorio o predstojećem ''El Klasiku'', o svojoj formi od početka sezone, ali i o tome kako mu je ogromna želja da osvoji Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Predstojeći ''El Klasiko'' doneće dosta neizvesnosti u borbi za titulu šampiona Španije. Barselona će gostovati na Santijago Bernabeuu, a Serhio Ramos očekuje da njegova ekipa osvoji minimum jedan bod na ovom meču.

Tri veoma važna boda su u igri, ali nije kraj sveta ako ne pobedimo.“, rekao je Ramos.

Prisetio se Ramos trenutaka iz prethodnih derbi mečeva sa Barselonom, rekavši da su se mnoge loše stvari dešavale, ali da zna kako će se izboriti sa pritiskom u narednom meču.

On je priznao da nije bio u najboljoj formi od početka ovog šampionata, ali da hvata zalet kako se prvenstvo približava kraju.

Kod mene je uvek u pitanju psihološki problem, nije do fizičke spreme. Biće da nisam bio dovoljno inspirisan na početku sezone.“

Upitan da izabere između osvajanja Svetskog prvenstva i Lige šampiona, Ramos je rekao da bi radije osvojio klupsko takmičenje.

Već imam tetovažu zbog osvajanja Svetskog prvenstva, ne još onu za osvajanje Lige šampiona.“, završio je defanzivac Reala.

Ne propustite