Ranković za "Sportske": "Radio sam svoj posao"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.04.2013.
20:31
Izvor: Sportske.net

Iako je svojim intervencijama danas izrastao u junaka meča u Užicu, golman Slobode odbio je da pokupi lovorike i preuzme zasluge za remi sa Partizanom na sebe.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Slobode danas su sačuvali nepobedivost na svom terenu koja traje od novembra meseca i duela sa Crvenom zvezdom.

Danas je na stadionu kraj Đetinje "Parni Valjak" ukočio sjajni Dejan Ranković koji je pet ili šest navrata branio stopostotne prilike napadačima crno-belih čime je najzaslužniji za uspeh svog tima.

U razogovru za "Sportske.net" Ranković je kazao da je remi došao kao logičan sled okolnosti na terenu a publiku okarakterisao kao važan faktor za uspeh Slobode.

"Odigrali smo pravu prvenstvenu utakmicu pred mnogo navijača. Igrali smo nošeni njihovom podrškom, dali svoj maksimum, i konačan ishod utakmice je bio realan. Imali smo svoje šanse, imao je i Partizan, ali je realno završeno podelom bodova" kazao je Ranković.

Upitan da prokomentariše svoj učinak, Ranković je skromno istakao ekipu u prvi plan a svoje intervencije svrstao u "opis onoga što mu je posao".

"Zasluga za dobar rezultat ide na račun čitave ekipe. Dali smo svoj maksimum, iz tog maksimuma izdvoji se pojedinac. Ne mislim da sam ja bio najvžanija karika i da je moja igra bila nešto posebno jer sam samo radio ono što je moj posao. Stručni štab je odradio sjajan skauting tako da smo znali koje su im vrline i mane" ističe Ranković.

Sloboda je nakon Rankovićevih intervencija imala prilike da dođe do pobede ali je ona izostala usled loše organizacije u napadu ali je golman Užičana priznao da njega i saigrače i remi čini srećnima.

"Da smo dali gol pri samom kraju bilo bi još bolje po nas ali smo i sa remijem zadovoljni. Okrećemo se sledećim utakmicama, imamo dva teška gosotvanja i idemo dalje" zaključio je Ranković.

Sloboda se u okviru 22. kola sastaje sa Hajudukom u Kuli a nakon toga ide na megdan Vojvodini.

Ne propustite