Raščić: ''I mene su vređali, ali ne kao Stojkovića...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2012.
21:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Strelac vodećeg gola za Novi Pazar u subotnjem duelu sa Partizanom prezadovoljan je svojim debijem pred navijačama u Pazaru. Otkriva da je imao put sličan onom koji je prošao golman Partizana Vladimir Stojković, obzirom da je nosio dresove najvećih rivala

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Admir Raščić izazvao je polovinom prvog poluvremena ''erupciju oduševljenja'' navijača Novog Pazara, postigavši vodeći gol u duelu sa aktuelnim šampionom i velikim favoritom Partizanom.

Na kraju, rezultat 1:1, ali Raščić ima sve razloge da bude zadovoljan.

''Kako ne bih bio. Gol na debiju i to protiv ubedljivo najbolje ekipe u ligi. Bolje nije moglo da počne'', naglašava Raščić.

Za one koji do sada nisu pratili njegov fudbalski put, Raščić je svojevremeno igrao i za Željezničar, a zatim i za Sarajevo, pa je taj detalj iz svoje karijere uporedio sa sličnim putem koji je imao sadašnji golman Partizana Vladimir Stojković.

''Četiri godine sam igrao u Željezničaru, onda otišao u Sloveniju, pa u Sarajevo. Doživljavao sam i ja uvrede sa tribina, ali ni izbliza kao Stojković'', iskren je Raščić, koji je pohvalio atmosferu na tribinama, ne misleći samo na svoje navijače.

''Presrećan sam što igram pred pazarskom publikom, ali čestitam i navijačima Partizana. Mislim da je atmosfera u subotu, generalno, bila korektna'', objašnjava Raščić.

Ne propustite