Raskol u hrvatskoj svlačionici?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.09.2014.
13:30
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Hrvatske dovela je sa dva poraza u pitanje plasman u osminu finala Mundobasketa a ugledni novinar Dejvid Pik saopštio je da su pojedini reprezentativci zatražili od Jasmina Repeše da podnese ostavku.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Da li je u pitanju mentalitet po kojima su narodi iz bivše SFRJ poznati ili je po sredi neosnovana tvrdnja, tek, ugledni novinar Dejvid Pik saopštio je na svom "Tviter" nalogu da je došlo do raskola u svlačionici reprezentacije Hrvatske nakon poraza od Grka.

Naši zapadni susedi u startu su se našli u problemu jer su na otvaranju SP teškom mukom stigli do pobede nad Filipinima i to tek posle produžetka.

Usledio je trijumf nad Argentinom koji je javnosti poslao poruku da je u pitanju bila kratkotrajna bura ali su porazi od Senegala i Grčke izgleda doveli situaciju do tačke ključanja.

Pomenuti novinar tvrdi da "barem jedan" reprezentativac Hrvatske u datom trenutku želi ostavku selektora Jasmina Repeše a ima nagoveštaja da je više igrača nezadovoljno načinom na koji iskusni stručnjak vodi nacionalni tim Hrvatske.

U hrvatskim medijima ovakve tvrdnje nazivaju lažima i ističu da je u reprezentativnom taboru sve u redu, mada takvo izveštavanje ne treba da čudi jer "kockaste" očekuje meč odluke sa Portorikom.

Hrvatska će od 18 časova u direktnom duelu sa Portorikom odlučivati o plasmanu u osminu finala a eventualni poraz značio bi kraj takmičenja za naše zapadne susede.

Ne propustite