Rašović: "Igraćemo agresivno"

Autor: Vladimir Danilović
nedelja 23.06.2013.
13:36
Izvor: Sportske.net

Vuk Rašović, trener Partizana, pred start nove sezone najavljuje da će njegova ekipa igrati agresivno, i da će igrači morati da daju maksimum na svakoj utakmici.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U proteklih devet dana, Partizan je na Zlatiboru punio baterije za start nove sezone, a prvi izazovi Partizan čekaju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Spremni smo za početak sezone. Igrači rade predano, daju sve od sebe, i prepoznaju šansu koja im se ukazuje. Maksimalno dobro smo odradili ovaj deo priprema. Zadovoljan sam zalaganjem igrača i njihovim radom", rekao je Rašović, a prenosi "Sportski žurnal".

Partizan će u novoj sezoni, po Rašovićevoj zamisli, igrati sa više kretanja, i jednostavnih pasova.

"Volim igru po bokovima, i to je moja vizija modernog fudbala. Koristićemo nekoliko formacija, sa jednim, dva ili tri napadača. Želim tim koji će moći da se prilagodi svakoj situaciji, i koji će da igra raznovrsno. Moramo da imamo iznenađenje za protivnike", rekao je Rašović.

"Partizanu nedostaje centralni vezni igrač. Naravno, razmišljamo da dovedemo pojačanja na još nekim pozicijama", nije hteo da otkriva karte Rašović.

Partizan će u ponedeljak saznati ime prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Rašović ima samo dve želje.

"Ludogorec je najteži rival u ovoj fazi takmičenja, i svakako je ekipa koju treba izbeći. Želimo i da izbegnemo daleka putovanja. Ipak, najbitnije je da ekipa odigra kvalitetno, a ako tako bude plasman u narednu rundu neće doći u pitanje", smatra Rašović.

Ne propustite