Rašović: "Naivan poraz u nekvalitetnom derbiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.11.2013.
21:01
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović kazao je da je 145. "večiti" derbi njegov tim izgubio na naivan način usled rastrzane igre koja je pokazana posle nesrećnog autogola Obradovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su na "Markani" u 145. "večitom" derbiju a crno-beli su večeras stradali od glave svog igrača.

Letošnje pojačanje Milan Obradović postigao je autogol u 19. minutu a upravo je taj detalj Vuk Rašović apostrofirao kao ključan za konačan ishod utakmice.

"Nije lako kad se na ovako naivna način izgubi utakmica. Mislim da je bila ravnopravna do gola. Tada smo doživeli pad, bili smo rastrzani" rekao je Rašović.

Veliki broj navijača na stadionu ali i kraj malih ekrana nije mogao da uživa u lepoj fudbalskoj igri sa čime se složio i Rašović.

"Slažem se da utakmica nije bila kvalitetna. Mi nismo delovali kao tim, bili smo rastrzani, mnogo smo grešili. Ne mogu da vam sad kažem kako se dogodio autogol, ali takve stvari se dešavaju" istakao je trener crno-belih.

Partizan je večerašnjim porazom u derbiju izgubio prednost od 4 boda u odnosu na najvećeg rivala ali i dalje zauzima lidersku poziciju na tabeli sa 21 bodom, dok Zvezda i Vojvodina imaju po bod manje.

Ne propustite