Rašović: "Nećemo potceniti Metalac"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.09.2013.
14:12
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana Vuk Rašović najavio je da će u sredu izvesti najjači sastav za duel sa Metalcem u Kupu Srbije jer ne želi da razmišlja o eventualnom neuspehu protiv ekipe kojoj treba ukazati svako poštovanje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u sredu započinju učešće u nacionalnom Kupu Srbije, a protivnik crno-belih biće ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Trener Vuk Rašović rekao je pred sutrašnji meč da u Humsku stiže neugodan rival kome se mora pristupiti maksimalno ozbiljno.

"Okrećemo se obavezama u Kup takmičenju koje je specifično po tome što su iznenađenja uvek moguća. Igramo protiv ekipe Metalca koja nastupa u nižem rangu takmičenja, ali nas to neće zavrati, jer dobro znamo da se radi o sjajno organizovanoj ekipi" rekao je Rašović.

Metalac iz Gornjeg Milanovca trenutno nastupa u Prvoj ligi Srbije a namere ekipe Slavenka Kuzeljevića su da do godine ponovo zaigra u superligaškom društvu.

"Stepen organizacije u ekipi iz Gornjeg Milanovca je na vrhunskom nivou. Radi se o timu koji pretneduje na povratak u Superligu i na nama je da Metalacu priđemo odgovorno i bez potcenjivanja, a naravno da se nadamo plasmanu u narednu rundu" istakao je Rašović.

Zdravstveni bilten fudbalera Partizana nije na zavidnom nivou pošto zbog povreda u sredu neće igrati Erik Đemba Đemba, kao ni Miloš Ostojić. Do sutra bi trebalo da bude jasno hoće li Stanković konkurisati za nastup a ukoliko on ne bude u stanju da igra zameniće ga Ivković.

Rašović je objasnio da sutra neće praviti veće promene u sastavu, osim onih nužnih, jer ekipa nije opterećena igranjem u Evropi.

"Nismo opterećeni igranjem u Evropi i svi igrači koji su zdravi biće u konkurenciji za tim. Ne želim da razmišljam na taj način da može da dođe do poraza, iako je u fudbalu sve moguće i osiguranje od neuspeha ne postoji. Spremamo se maksimalno i ulazimo sa najjačim sastavom koji nam je na raspolaganju u sutrašnji meč" zaključio je Rašović.

Partizan se sa Metalcem sastao dosada samo jednom u kupu, i to 26. oktobra 2011. kada je bilo 3:1 za crno–bele.

Sutrašnji meč igra se na stadionu u Humskoj sa početkom od 17 časova.

Prodaja ulaznica za meč 1/16 finala kupa Srbije na blagajnama stadiona u Humskoj, počinje na dan utakmice od 10 časova i trajaće do početka meča u 17 sati.

Cene ulaznica su:
-Jug 200 dinara
-Istok/Zapad 400 dinara
-Zapad, 'Porodična tribina', ulaz E, samo za roditelje sa decom 100 dinara

Sezonske ulaznice FK Partizan takođe važe za ovaj meč.

Ne propustite