Rašović: ''Nema opravdanja, neću o Ivanovu''

Autor: Beta Beta
sreda 17.07.2013.
18:17
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana nisu razočarali samo svoje navijače, već i trenera Vuka Rašovića, koji je njihov nastup u Jermeniji ocenio - katastrofalnim. Kad je u pitanju status Ivana Ivanova, novinare je za tu temu uputio na ljude iz uprave kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je njegova ekipa danas odigrala katastrofalno protiv širaka, ali da se nada da će pristup igri u revanšu u Beogradu biti mnogo bolji.

"Jedino što mogu da pohvalim je rezultat, sve drugo je bilo loše. Tako reći, katastrofa. Nismo uopšte bili u ovom meču, a za to nema opravdanja, pa čak ni to što je ovo praktično novi tim Partizana", rekao je Rašović novinarima posle remija u gsotima jermenskom Širaku (1:1), u prvoj utakmici u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rašović je dodao da su neki od članova njegovog tima prošle godine nastupali u Teleoptiku i ovo je za njih vatreno krštenje u Evropi.

Rašović je izrazio nadu i da će utakmica u Beogradu biti mnogo bolja.

"Verujem da će u revanšu biti mnogo drugačije i da će pristup biti mnogo bolji. Domaćini nas nisu iznenadili, mi smo znali način na koji igraju, ali problem je u tome što nismo odgovorili onako kako je trebalo, i onako kako smo se dogovorili", rekao je Rašović.

U današnjem meču nije igrao Ivan Ivanov jer, kako je rekao, "nije fizički i psihički spreman", a trener crno-belih nije želeo to da komentariše.

"Ne bih pričao o tome. Ivan nam je rekao da ne može da igra i mi u ovom trenutku ne možemo da znamo da li će on nastupati u revanšu. Za te detalje morate da pitate ljude u klubu koji su zaduženi za to", rekao je Rašović.

Ne propustite