Rašović: "Nema 'zime' kada smo tim"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.10.2013.
13:19
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Nakon pobede u derbiju devetog kola Jelen Superlige Vuk Rašović ističe da navijači ne treba da brinu kada njegovi igrači na terenu igraju kao tim i pokazuju ono što su pokazivali u Jagodini.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Vuk Rašović nije mogao da sakrije raspoloženje nakon pobede koju su njegovi izabranici izvojevali u Jagodini. Na kraju je bilo 3:0 a Rašović veruje da ni eventualni gol Jagodine sa penala ne bi promenio tok meča.

"Naša najbolja partija i rezultat u gostima. Na početku nismo oduševili, ali smo kasnije postigli tri gola i napravili još četiri šanse. To me raduje. Da je Jagodina pogodila sa penala nastavili bismo da napadamo. Stojković na je ulio samopouzdanje, taj detalj je odlučio utakmicu" objašnjava Rašović.

Pored Vladimira Stojkovića i Miloš Jojić je nastavio sa sjajnim partijama ali je Rašović, pored pohvale za svakog pojedinca, u prvi plan stavio učinak tima.

"Raduje me što smo tim! Ponavljao sam to igračima čitave sedmice i oni su to prihvatili. Kada smo mi pravi, ne treba da brinemo za rezultat" poručuje Rašović.

Njegovi izabranici biće na novom testu već za vikenda kada u Humskoj dočekuju Napredak iz Kruševca. Nakon toga slede dueli sa Radničkim u Nišu a potom i gostovanje Zvezdi u okviru 11. kola Jelen Superlige.

Ne propustite