Rašović: "Neophodna pojačanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.07.2013.
20:30
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Vuk Rašović zadovoljan je do sada učinjenim na pripremama na Zlatiboru i Pohorju ali smatra da za iskorak u rezultatima klub mora da dovede pojačanja na nekim pozicijama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Strateg crno-belih sumirao je utiske nakon boravka na Zlatiboru i Pohorju gde je njegov tim brusio formu za početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rašović je priznao da se vidi napredak u igri njegovog tima o čemu svedoče i rezultati na kontrolnim mečevima.

"Sigurno da napredujemo. Prikazujemo dosta dobrih stvari, ali nas to neće zavarati. Birali smo jake protivnike, kako bismo imali jasnu sliku šta treba da popravimo ako želimo još više napred. Drago mi je što igrači ideje sa treninga prepoznaju na utakmicama. Došli smo do igre i pasa, iako rezultat nije bio u prvom planu" rekao je Rašović a prenosi "Sportski Žurnal".

Činjenica je da Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ne bi trebalo da ima problema sa Širakom ali se u perspektivi naziru mnogo ozbiljniji protivnici.

To je razlog zbog koga Rašović apostrofira neophodnost dovođenja iskusnijih i kvalitetnijih igrača.

"Ako želimo iskorak, moramo da se pojačamo. Razmišljamo o 'otvorenim' pozicijama. Igrači grade status u ekipi. Ako dovedemo nekog, mora da bude bolji od onog koga imamo i da odmah uskoči da igra" konstatovao je Rašović.

Partizan će u narednom periodu igrati na "Dejna Kupu" u Varšavi gde će u polufinalu igrati protiv domaće Legije.

Ne propustite