Rašović: ''Rano je za ostavku''

Autor: Beta Beta
sreda 07.08.2013.
17:14
Izvor: Beta

Dan posle elimincije iz kvalifikcija za ligu šampiona, šef struke Partizana ne vidi razloga da razmišlja o ostavci, uz ocenu da je njegov tim poražen sticajem ''nesrećnih okolnosti''. Kada je u pitanju incident na relaciji navijači-Marko Šćepović, Rašovi

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da nije razmišljao o ostavci posle eliminacije od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nisam razmišljao o ostavci, a neću ni razmišljati dok se nešto i ne dogodi (u Ligi Evrope). Videćemo se kada se stvari budu dešavale, pa ćemo tek onda donosti odluke", rekao je Rašović novinarima dan posle revanš susreta u Beogradu.

Partizan je u utorak izgubio od Ludogoreca sa 1:0 i s ukupnih 3:1 eliminisan iz kvalifakacija za Ligu šampiona, pa će takmičenje nastaviti u baražu za Lige Evrope.

Rašović je naveo da se nije sastao ni sa kim iz uprave kluba i da mu oni ništa nisu poručili.

"Protivnik je 75 odsto vremena bio na svojoj polovini, ali i pored toga imali smo dosta šansi. Primili smo gol iz penala, što je bio prvi njihov šut ka našem golu. Splet je nesrećnih okolnosti što nismo dali gol iz onoliko šansi", rekao je Rašović novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Štoper Partizana Ivan Ivanov dobio je dozvolu da pregovara s Bazelom, a crno-beli u dosadašnje četiri utakmice nisu igrali s istom postavkom u odbrani zbog velikog broja crvenih kartona.

"Tako se namestilo, u Evropi su drugačiji kriterijumi na koje igrači nisu navikli i moraće da rade na tome. Dosta je teško, moramo da radimo i da se nosimo sa tim problemima. Prelazni rok traje do 31. avgusta, tražićemo i naćićemo rešenja za te pozicije. Ko god da ode, mi zamenu moramo da nadjemo", rekao je trener Partizana.

Golman Partizana Milan Lukač povredio se u prvom poluvremenu utakmice s Ludogorecom i sleduje mu duga pauza jer se najverovatnije radi o povredi ukršenih ligamenata kolena, a Rašović je rekao da će Vladimir Stojković biti u konkurenciji za tim.

Posle sinoćenje utakmice jedan od vodja navijača skinuo je kapitensku traku s ruke napadača Marka Šćepovića.

"Razgovarao sam sa Markom i još ćemo malo razmotriti šta se dogodilo. Ne mogu da se stavim u tu situaciju, ali sigurno nije bilo prijatno. To je momenat koji se dogodio i sada treba smiriti glave, svi smo mi hteli da prođemo i zbog toga je bilo nervoze i svega", rekao je Rašović.

On je dodao da je Saša Ilić spontano Marku Šćepoviću stavio na ruku kapitensku traku, jer su svi gledali samo kako da postignu gol.

Partizan narednu utakmicu igra u subotu kada u prvom kolu Super lige Srbije dočekuje Novi Pazar.

Ne propustite