Rašović - Samo da se završi ova jesen...

Autor: Beta Beta
subota 09.11.2013.
19:52
Izvor: Beta

Trener Partizana posle teško ostvarene pobede nad Donjim Sremom nije želeo da pojedinačno kritikuje svoje igrače, ali je još jednom najavio brojne kadrovske promene po završetku jesenjeg dela sezone. Pohvale trenera zaslužio jedino kapiten Saša Ilić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je važno da njegova ekipa i posle 0:2 uspela da se vrati i osvoji sva tri boda.

"Znali smo da će biti teška utakmica, ali nismo znali da ćemo im dati dva gola 'fore'. Izvukli smo se iz neugodne situacije, pobedili i uzeli sva tri boda, koja su nam neophodna", rekao je Rašović novinarima posle meča.

Partizan je danas na svom stadionu, bez prisustva publike, posle preokreta savladao Donji Srem sa 3:2 u 12. kolu Super lige Srbije.

Rašović je dodao da će njegova ekipa na najbolji način iskoristiti predstojeću reprezentativnu pauzu i na najbolji način dočekati finiš jesenjeg dela prvenstva.

Na pitanje novinara da li mu je posle ove utakmice jasnije ko je od igrača za Partizan, a ko ne, Rašović je rekao da je to jasno, ali da nije momenat da se o tome govori.

"Imamo još tri utakmice u prvenstvu i jednu u kupu, a kad se sve to završi, onda ćemo razgovarati o igračkom kadru", rekao je Rašović.

On je pohvalio kapitena Sašu Ilića, koji je još jednom, kako je rekao, pokazao da je pravi lider na terenu i nije želeo da komentariše igru odbrane.

Na pitanje o čemu je razmišljao pri rezultatu 0:2, on je rekao:

"Moramo da damo tri gola, a to smo i uradili".

Trener Donjeg Srema Vlada Čapljić rekao je da je njegova ekipa na ovoj utakmici pokazala da ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu na tabeli.

"Teško je... posle 0:2, sigurno nije prijatno. Dali smo svoj maksimum u 60 minuta, ali smo onda pali i to nam se osvetilo na najgori način. Pokazali smo da imamo kvalitet i da ova ekipa zaslužuje bolje mest na tabeli", rekao je Čapljić.

On je rekao da želi da njegova ekipa igra napadački, kao što je to danas bilo u većem delu meču i da jedino tako može doći do rezultata.

"Pokazali smo da imamo igru, ali nam nedostaju rezultati. Nadam se da ćemo ovako nastaviti", rekao je Čapljić.

Ne propustite