Rašović: "Spremamo iznenađenje Zvezdi"

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.05.2013.
19:25
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Vuk Rašović nije krio da sprema iznenađenje za Crvenu zvezdu koja u subotu gostuje u Humskoj ali novinarima nije želeo da otkrije karte četiri dana uoči "večitog" derbija koji će odlučiti o šampionu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Četiri dana ostalo je do najvažnije utakmice u Jelen Superligi koja će odlučiti o pitanju prvaka Srbije.

Partizan kao branilac trofeja, vodeći tim na tabeli i domaćin 144. "večitog" derbija ima blagu prednost u odnosu na Crvenu zvezdu a Vuk Rašović najavio je da će rivala u Humskoj sačekati i određene nepoznanice, tačnije iznenađenja.

"Spremamo iznenađenja, a kada dođe utakmica videćemo da li ćemo uspeti da primenimo to na terenu. Ne mogu da pričam o načinu na koji ćemo igrati, ali sigurno je da znamo i dobre i loše stvari u Zvezdinoj igri i spremaćemo se da sprečimo to što je dobro, a da iskoristimo mane koje smo videli" kazao je Rašović.

Iako je Crvena zvezda od dolaska Rikarda Sa Pintua u klub nanizala osam pobeda i vratila se u borbu za trofej, Rašović ne misli da je trener najveća snaga rivala.

"Ne mislim da je kolega njihov najjači adut, sigurno je da su to igrači koji igraju na terenu, tako da ćemo se mi pripremati za igrače" rekao je trener Partizana.

Činjenica da crno-belima igraju dva rezultata na derbiju nije bitna za Rašovića koji je poručio da njegov tim neće igrati na remi.


"Naša očekivanja od derbija su sigurno pozitivna, pošto smo u situaciji da nam igraju dva rezultata, ali Partizan nije klub koji se brani na svom terenu. Znamo vrlo dobro našu fudbalsku filozofiju i način na koji ćemo igrati" poručio je Rašović i dodao,

"Treba imati u vidu da je čitava sezona stala u jednu utakmicu. Naravno, ne treba potceniti ni naredne dve utakmice posle derbija, ali je malo verovatno da će ekipa koja bude bila prva posle derbija izgubiti bodove u te dve utakmice. Svesni smo zadatka i momenta koji je veoma bitan za naš klub" jasan je strateg crno-belih.

Bivši trener Teleoptika Partizan je preuzeo tek pre dve nedelje ali ne sumnja u svoje sposobnosti jer je na ovakvu priliku čekao čitavog života.

"Ovo je nešto za šta sam živeo i apsolutno sam spreman. Cele nedelje radićemo na maksimalnom nivou, vidim da su momci izuzetno motivisani i da znaju šta treba da rade. To me raduje. Ostajem kod one moje tvrdnje od ranije da je još sve u našim rukama" završio je Rašović.

Fudbaleri Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u subotu od 19 časova i 30 minuta a nakon toga igraju još sa Smederevom i Spartakom iz Subotice.

Ne propustite