Rašović vidi prostor za napredak

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.07.2013.
23:52
Izvor: Sportske.net

Posle remija u jakoj proveri protiv Metalista iz Harkova, trener Partizana Vuk Rašović uglavnom zadovoljan, ali je svestan da ima još stvari koje crno-beli u svojoj igri moraju da unaprede.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su se protiv Ukrajinaca predstavili u sasvim solidnom izdanju, iako nisu uspeli da zabeleže pobedu. Trener crno-belih je bio vidno zadovoljan posle meča, ali je dodao i da ima stvari koje bi trebalo da budu na višem nivou u igri njegovog tima.

''Prava utakmica u pravo vreme, protiv kvalitetnog rivala, da bismo videli gde se nalazimo u ovom trenutku kad je forma u pitanju, ali i uočimo neke slabosti koje sigurno postoje. Detektovali smo sve to i idemo dalje, pokušavajući naravno da greške ispravimo što pre.

Protivnik nam je lako ulazio u šanse i to moramo da dovedemo na viši nivo. Imamo vremena do prve utakmice da unapredimo igru. Pogotovo u odbrani moramo da budemo na visokom nivou'',
naglasio je Rašović.

U ofanzivi je bilo znatno bolje, a rezultat toga su i dva postignuta gola Nikole Ninkovića.

''Dobro smo igrali, lako ulazili u šanse. Postigli smo dva gola, a mogli smo još dva-tri, mogli smo da imamo i penal u jednoj situaciji, ali se sudija nije oglasio. takođe, i presing dosta dobro funkcioniše...'', dodao je Rašović.


Ne propustite