Rašović: "Živkovići sjajno funkcionišu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.09.2013.
21:13
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović ocenio je nakon trijumfa nad OFK Beogradom da je ekipa dobila sjajan tandem prezimenjaka koji iz meča u meč biva pokretač dobrih partija čitavog tima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vezali su četvrti uzastopni trijumf u domaćem šampionatu pobedom nad OFK Beogradom u malom gradskom derbiju.

Crno-beli su slavili rezultatom 2:0 a do pobede su stigli golovima Saše Ilića i Andrije Živkovića. Iako su se u prvom poluvremenu mučili, fudbaleri Partizana uspeli su da dođu do gola koji im je omogućio mirniji nastavak meča.

"Uvek je teško u prvom poluvremenu jer treba mnogo napora da se probije odbrana rivala koji po pravilu protiv Partizana igraju čvrstu odbranu" rekao je Rašovič po završetku susreta.

Motor pokretač domaće ekipe večeras su bili mladi Marko Živković i njegov prezimenjak Andrija, koji su po desnom boku pravili mnogo problema gostujućem timu. Rašović ih je posle meča pohvalio i ocenio da se nada nastavku dobrih igara dvojice perspektivnih fudbalera.

"Živkovići dobro funkcionišu ali moraju da nastave da rade. Nastojaćemo da održe ritam u koji su ušli i da ponavljaju dobre partije iz meča u meč" poručio je Rašović.

Partizan je večerašnjim trijumfom nad OFK Beogradom osvojio 16. poen i sada je usamljen na vrhu tabele sa dva boda više od Čukaričkog koji je remizirao sa Jagodinom na Banovom Brdu.

Ne propustite