Rašović zna šta nedostaje Partizanu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.07.2013.
19:47
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle slabe igre njegovog tima u Jermeniji, šef stručnog štaba Partizana Vuk Rašović ne krije na kojim pozicijama su mu neophodna pojačanja ovog leta.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iz ugla prosečnog gledaoca, tokom utakmice između Širaka i Partizana stekao se utisak da crno-beli u narednoj sezoni ne treba da brinu jedino kad je u pitanju pozicija čuvara mreže, zahvaljujući odličnom Milanu Lukaču.

Sve ostalo bilo je daleko od nivoa dostojnog šampiona države, a na neki način sa time se složio i trener Partizana Vuk Rašović, govoreći o pojačanjima koja su do kraja prelaznog roka potrebna klubu iz Humske.

''Treba nam još jedan desni bek, zatim štoper, zadnji vezni, a možda i napadač, ako Marko Šćepović ode ovog leta iz Partizana'', istakao je Rašović, a prenosi ''Žurnal''.

On je najavio promene u sastavu za revanš protiv Širaka, ali o imenima nije želeo da govori. Ipak, utisak je da će novajlije Gulan, Malbašić i Grbić još neko vreme morati da sačekaju na pravu priliku, jer Rašović naglašava da po pitanju fizičke spreme oni još uvek zaostaju za ostatkom tima.


Ne propustite