Rašovićev protest zbog Pantića

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.10.2013.
12:41
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Vuk Rašović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se među 40 najtalentovanijih mladih igrača nalaze petorica stasalih u "Zemunelu", ali je digao glas zbog toga što na spisku koji je sačinio "Korijere Dolo Sport" nema Danila Pantića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ugledni italijanski sportski magazin "Korijere Delo Sport" obelodanio je spisak od 40 mladih fudbalera koji predstavljaju budućnost evropskog fudbala.

Već smo pisali o tome kako se na njemu nalaze petorica fudbalera koji su stasali u Partizanu a trener crno-belih Vuk Rašović rekao je za današnje izdanje "Žurnala" da jedno ime neopravdano nedostaje.

"A gde je na toj listi Danilo Pantić?" upitao je strateg crno-belih.

Pantića u Humskoj doživljavaju kao jednog od najvrednijih igrača iz kadetskog pogona koji je i dalje među svojim vršnjacima jer njegovi roditelji još uvek odbijaju da sa klubom bude potpisan profesnionalni ugovor.

"Uf, mnogo bih voleo da potpiše i konačno bude u takmičarskom pogonu" bio je kratak komentar Rašovića na temu o kojoj je više puta bilo reči.

Među 40 najtalentovanijih fudbalera Evrope, prema mišljenju "Korijere Delo Sporta", nalaze se Partizanovi nekadašnji igrači Lazar Marković i Aleksandar Mitrović, ali i trojica koji su još uvek deo crno-bele porodice a to su Nikola Ninković, Andrija Živković i Nemanja Radonjić.

Ne propustite