Rašovićeve dileme pred Kup

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.12.2013.
18:28
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana imaće dosta problema u sastavljanju tima za predstojeći duel sa Spartakom u nacionalnom Kupu pošto se spisak povređenih povećao nakon jučerašnjeg meča u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak iz Subotice u prvom od dva susreta koliko će dva tima odigrati u periodu od samo četiri dana.

U sredu sledi novi okršaj crno-belih i "Golubova" ali će u četvrtfinalu nacionalnog Kupa domaćin biti ekipa sa severa Bačke.

Vuk Rašović za duel u Humskoj nije mogao da računa na Kojića, Fofanu i Volkova a uoči meča ostao je bez Andrije Živkovića koji se povredio već na zagrevanju.

Zdravstveni bilten pred put u Suboticu nije ništa bolji jer Živkovića muči primicač a Volkov u nedelju nije trenirao zbog povrede leđa.

Kojić svakodnevno ide na terapije kako bi povredu stopala zalečio što pre, dok se Fofana u ponedeljak vraća na VMA gde boravi zbog jake upale pluća.

To znači da će Rašović u Subotici morati da kombinuje, što je i najavio nakon jučerašnje pobede u Humskoj, te bi na teren "Gradskog stadiona" u Subotici mogli da istrče sledeći igrači.

Stojković, Obradović, Petrović, Ostojić, Stanković, Marković, Ilić, Malbašić, Jojić, Luka i Ninković

Utakmica u Subotici igra se u sredu od 13 časova.

Ne propustite