Rašovićevi rezervisti lako sa Zavrčem

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.07.2013.
12:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana lako su izašli na kraj sa slovenačkim Zavrčem i slavili sa 2:0 golovima Stefana Šćepovića i Nemanje Petrovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prva od dve provere koju će fudbaleri Partizana imati u sredu odigrana je u prepodnevnim časovima na terenu hotela "Arena" na Pohorju.

"Rezervisti" šampiona Srbije lako su izašli na kraj sa slovenačkom ekipom Zavrč, na čijoj klupi sedi nekadašnji fudbaler Partizana Viktor Trenevski, i slavili sa 2:0.

Rašović je priliku pružio sledećim igračima: Petrović Nikola, Živković Marko, Petrović Nemanja, Ivković, Stanković, Gulan, Brašanac, Pantić, Knežević, Babić, Šćepović Stefan.

"Rezervisti" Partizana su od prvog minuta nametnuli svoj ritam igre ali su i Slovenci uspeli da zadrže crno-bele daleko od svog gola, pa u prvih četvrt časa igre nije bilo pravih prilika.

Prvo poluvreme je obeležila i nešto oštrija igra sa obe strane te su javne opomene izrečene Kneževiću i Brašancu iz Partizana i Murku iz Zavrča.

Prva prava prilika značila je i vodeći pogodak za Partizan u 30. minutu. Knežević je presekao loptu, uposlio Stefana Šćepovića, a ovaj je rutinski realizovao stvorenu priliku.

Kraj prvog i početak drugog dela igre obeležile su dve sjajne intervencije Nikole Petrovića koji je omogućio svojim saigračima da bez presije nastave meč i do kraja povise prednost.

Drugi pogodak za Partizan bio je delo Nemanje Petrovića. Pantić je vukao loptu skoro 50 metara i onda izbacio Petrovića na levoj strani, a onda je on manirom pravih strelaca pogledao golmana i pogodio mu dalji ugao po zemlji.


Do kraja meča nije bilo promene rezultata iako su Mitrović i Pauljević lako mogli da povise prednost i pobedu Partizana učine ubedljivijom.

Ne propustite