Rasprodaja napadača?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 17.12.2012.
09:40
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bi mogli da ostanu bez četvorice napadača ove zime a jedini sigurno ostaju Mitrović i Marko Šćepović...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Drugi deo sezone je mnogo manje zahtevan u smislu broja utakmica. Naime, Partizan će ih odigrati svega 15, ostao je jedan front, onaj prvenstveni.

Partizan će probati da se oslobodi viška napadača, Zabija je na izlaznim vratima, a Eduardo koji je jesenas bio povređen bi mogao da se vrati u domovinu. Teško da će dobiti šansu, pa se pominje odlazak u bivši klub, Sao Kaetano.

Što se Lazara Markovića tiče situacija nepromenjena, čeka se početak januara, kada će stvari biti izvesnije. Engleski mediji se nisu puno bavili njegovim transferom proteklih dana, u centru pažnje je bilo Čelsijevo učešće na klupskom SP, a videćemo da li će Marković koji je sada na odmoru putovati u London na pregovore.

On je bio neodređen, sve je prebacio na agente, napomenuo je da ne bi prihvatio pozajmicu, ako potpiše za "Plavce", osim u Partizan.

Situacija se sada okrenula,  mnogo bliži odlasku od Markovića je Stefan Šćepović. Stariji od braće Šćepović je stigao letos, igrao je promenjivo, mogao bi već ove zime da napusti klub i preseli se u Južnu Koreju.

Kako piše "Sport", za njega je zainteresovan Busan koji bi odmah da potpiše ugovor sa srpskim napadačem koji je debitovao i za reprezentaciju.

To znači da njegov brat Marko sigurno ostaje, iako se govorilo o ponudi Liverpula, a borio bi se za mesto u timu sa jesenas čini se neprikosnovenim Mitrovićem. Ako Partizan ostane sa dva napadača verovatno će biti pridodat iz Teleoptika jedan napadač koji će čekati šansu.

Vermezović obično igra sa jednim klasičnim špicem pa ni napred pomenuti odlasci neće dovesti tim u oskudicu kada su napadači u pitanju.

Ne propustite