Ratko Butorović pronađen mrtav!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.06.2013.
12:18
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović pronađen je mrtav u hotelu "Park" u Novom Sadu. Nakon izvršenog uviđaja, istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu konstatovao je da ne postoje tragovi nasilne smrti.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina, vlasnik hotela "Park" i "Leopold Prvi" i poznati novosadski biznismen, Ratko Butorović, jutros je pronađen mrtav u Novom Sadu.

Beživotno telo Ratka Butorovića pronađeno je u hotelu "Park" oko 10 časova i 15 minuta a policija i istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu odmah su izašli na lice mesta.

Nakon obavljenog uviđaja sudija Miroslav Alimpić mogao je da konstatuje da tragova nasilne smrti nema i da je Butuorović najverovatnije umro prirodnom smrću.

"Nigde nema tragova nasilja. Ne znamo tačno vreme smrti. Više detalja znaćemo posle obdukcije čiji će se rezultati znati već sutra" kratko je objasnio Alimpić novinarima.

Ratko Butorović rođen je u Nikšiću ali je svoje poslove jednako u Srbiji i Crnoj Gori. Vlasnik je nekoliko sportskih klubova u te dve zemlje.

Knjiga žalosti otvorena je u Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“.

Ratko Butorović će biti sahranjen u rodnom Nikšiću, a vreme sahrane biće objavljeno naknadno.



Ne propustite