Razigrane ''lale''...

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.02.2012.
20:48
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Podeljeni u dve ekipe, fudbaleri Vojvodine danas odigrali trening meč, koji je treneru Vukićeviću mogao da donese više razloga za zadovoljstvo uoči predstojećih pravih provera.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle uobičajenih vežbi zagrevanja, par krugova oko terena i obavezne „ševe“, trener Vukićević formirao je „žutu i „plavu“ ekipu od po 9 igrača na svakoj strani. ''Žuti'' su slavili sa 2:0, a oba gola postigao je Petar Škuletić.

Na sredini terena dejstvovala su dvojica takozvanih „džokera“ u narandžastim markerima. Njihov zadatak bio je da se u toku igre priključuju onoj ekipi koja dođe u posed lopte. Uloge „džokera“ naizmenično su dobijali parovi: Moreira-Mitošević, Apija-Ljubinković s tim što je u kombinaciju „upadao“ i Ađuru.

U igri punoj ritma i tempa, ni jedna ni druga ekipa dugo nije mogla da stekne prednost, ponajviše zbog sigurnih golmana Supića i Kordića. To se pre svega može odnositi na mlađeg koji je u nekoliko navrata izazvao glasne pohvale saigrača i trenera, a do kraja je ostao nesavladan.

Ako je suditi po danas viđenom, Stefan Apija je definitivno prošao fazu individualnog rada. Bez ikakvih problema se uključio u pun pogon.

Da zna da igra fudbal pokazao je sa nekoliko lucidnih proigravanja (ova konstatacija važi i za Moreiru), a bio je i začetnik akcije kod jednog gola.

Već sutra od 14 časova po srpskom vremenu Vojvodina igra prvu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Slovačko iz Češke.

Ne propustite