Ražnatović: "Miljenović nije tužio Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.06.2013.
22:17
Izvor: Sportske.net

Poznati srpski košarkaški menadžer Miško Ražnatović demantovao je informaciju da je Nenad Miljenović tužio Partizan zajedno sa još trojicom bivših košarkaša šampiona Srbije.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

U medijama se prethodnih dana pojavila informacija da su četvorica bivših košarkaša Partizana pokrenuli postupak prinudne naplate dugovanja koja crno-beli imaju prema njima a pominjano je i ime Nenada Miljenovića.

Član KK Radnički iz Kragujevca navodno je tužio crno-bele zbog dugovanja od preko 50.000 evra ali je menadžer Miško Ražnatović, čija menadžerska agencija zastupa Miljenovića, gostujući u emisiji "SOS Koš" na SOS Kanalu, demantovao takve navode.

"Nenad Miljenović nema pravnog osnova da tuži Partizan i nije istina da je to učinio. Postoji dogovor između Partizana i Radničkog oko obeštećenja za njega a crno-beli Miljenoviću ne duguju ništa. Otuda nema razloga ni da pokreće tužbu" kazao je Miško Ražnatović.

Poznati menadžer dodao je da je Raško Katić Partizan tužio još pre šest meseci i da bi centar isto učinio i u slučaju da mu Crvena zvezda Telekom ostane dužna.

Na taj način demistifikovan je deo onoga što se prethodnih dana moglo pročitati po pisanim i elektronskim medijima vezano za tužbe koje (ni)su uputili Miljenović, Raduljica, Mačvan i Katić.

Ne propustite