Real nastavio pohod ka tituli!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.03.2014.
20:51
Izvor: Sportske.net

Posle Atletika u subotu, kiks Barselone u Valjadolidu je na najbolji način u nedelju iskoristio i Real, koji je na svom terenu rutinski izašao na kraj sa Levanteom.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala ponovo su se izdvojili na čelu tabele u Primeri, pošto su u meču 27. kola na svom ''Bernabeu'' ubedljivo savladali Levante rezultatom 3:0 i tako Atletiku pobegli tri, a trećeplasiranoj Barseloni čak četiri boda.

Madriđani su vrlo brzo stigli do vodećeg gola, koji im je još više olakšao posao u nastavku meča. A postigao ga je, pogađate, Kristijano Ronaldo, koji je u 11. minutu realizovao odličan centaršut Di Marije iz kornera sa leve strane - 1:0.

Ipak, do poluvremena nije bilo više golova, iako je u finišu prvog dela igre u odličnoj prilici bio i Benzema, čiji je udarac zaustavila stativa.

Međutim, samo četiri minuta igre u nastavku meča bilo je dovoljno domaćima da dupliraju prednost i otklone praktično sve dileme oko konačnog ishoda. Marselo je iskosa sa leve strane ušao u kazneni prostor, izborio se za prostor za udarac i to učinio na najbolji način - lopta je u mreži, Real vodi 2:0!

Novi problem za goste pojavio se u 64. minutu, kada je Navaro zaradio isključenje, pa se do kraja samo postavljalo pitanje koliko će još golova postići domaći.

Zadovoljili su se samo još jednim, i to autogolom Karabelasa u 81. minutu za konačnih 3:0. I za ovaj gol je zaslužan Marselo, koji je uputio centaršut sa leve strane.

Sve golove pogledajte OVDE.

Ne propustite