Realovi juniori već isplanirali proslavu titule, a onda se pojavila Zvezda...

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.05.2014.
11:22
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle velikog uspeha, osvajanja trofeja na završnom turniru Evrolige u Milanu, juniori Crvene zvezde Telekom otktrili su i šta se dešavalo iza scene i šta ih je to dodatno motivisalo da se izbore za pobednički pehar.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezdini juniori, šampioni Evrope, gostovali su po povratku Beograd u redakciji ''Sporta'' i tom prilikom, između ostalog, objasnili i kako su se osećali uoči finalnog meča sa Realom iz Madrida.

Naime, prema njihovim rečima, Madriđani su suviše samouvereno prišli duelu sa crveno-belima, praktično unapred upisali sebi pobedu, što je samo dodatno motivisalo igrače Slobodana Klipe.

''Pre početka finala čuli smo nekolicinu igrača Reala kako se raspituju gde mogu da proslave titulu! Tada nam je proradio inat, a motivacija dostigla vrhunac'', izjavio je tim menadžer juniora Zvezde Aleksandar Zmijanjac.

Ali, istakli su i jedan poziotivan primer - jednog od najboljih igrača seniorske ekipe Reala Nikolu Mirotića, koji je dao podršku crveno-belima!

''Uoči finala, prvotimci Reala završavali su trening. Prišao nam je Mirotić i poželeo sreću protiv juniorskog pogona kluba za koji igra. Gest za svaku pohvalu!'', zaključio je Zmijanjac, a prenosi ''Sport''.


Ne propustite