'Recept' za uspeh - Piletina, Ceca, stoni tenis

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.08.2013.
09:15
Izvor: Sportske.net

Golman Omladinske reprezentacije Srbije Predrag Rajković otkrio je kako su on i saigrači provodili slobodno vreme u Litvaniji oporavljajući se od velikih napora.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Jedan od junaka Omladinske reprezentacije Srbije na EP u Litvaniji bio je i Predrag Rajković, koji je fenomenalnim odbranama tokom čitavog turnira ulivao sigurnost kompletnom timu a u polufinalu je bio direktan 'krivac' za eliminaciju Portugala.

Mladi golman Jagodine otkrio je da je timski duh bio najvažniji za neverovatan uspeh i osvajanje trofeja na Šampionatu Evrope ali i da je bilo određenih 'rituala' koji su se poštovali.

"Timski duh je pobedio. Za Srbiju ovo je fantastičan uspeh, bili smo pravi u pravom trenutku. Još nismo svesni da smo ostvarili istorijski uspeh" iskren je Rajković.

A pored slušanja Ljubinka Drulovića "Orlići" su u časovima dokolice slušali još nekog.

"Slušali smo Cecine hitove. Sve je funkcionisalo besprekorno" ističe Rajković koji se po povratku iz Litvanije na neko vreme zavetovao da neće okusiti piletinu.

"Skoro svakog dana u hotelu nas je čekala piletina i pirinač, tako da ću u nekom narednom periodu izbegavati 'piliće'" poručuio je mladi golman.

Reprezentativac Srbije dodao je još da pored fudbala jako voli stoni tenis koji, kako sam kaže, dobro utiče na razvijanje refleksa kod golmana.

Ne propustite