Recept zapisan...

Autor: Miloš Marković
petak 24.08.2012.
10:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U izuzetno delikatnom trenutku po klub, crveno-beli su pokazali izuzetnu hrabrost i karakter. Odličnom igrom izabranici Aleksandra Jankovića su ostavili veliku nadu da se po sinoć isprobanom receptu može nadvisiti kvalitetni Bordo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srčana i borbena igra Crvene zvezde nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Sjajno su fudbaleri beogradskog tima odgovorili na stresna dešavanja u klubu i turbulencije, pokazali da poseduju kvalitet i mentalitet pobednika iako je sa rezultatske strane takva procena izostala.

„Ekipa je odigrala dobru utakmicu, izostao je samo taj pogodak da bi celokupan utisak bio kompletan. U delikatnom trenutku momci su pokazali karakter, mogu da kažem nakon svega da sam zadovoljan.“, rekao je Aleksandar Janković koji ističe da sinoćni duel mora da bude recept za revanš.

„Ovaj meč treba da nam bude recept kako da se suprotstavimo Bordou u revanšu.“, istakao je on.

Pre meča u Francuskoj, Janković podseća da njegov tim ima još jedan veliki izazov.

„Pre revanša nas čeka jedna veoma važna utakmica u Novom Pazaru, duel koji će biti veliki ispit za nas. Igrače moramo da osvežimo i oporavimo kako bi ostvarili pobedu u prvenstvu.“

„Znam da ćemo sada da uđemo u zonu tapšanja poramenu i čestitanja, ali moramo čvrsto da ostanemo na zemlji i da se skoncentrišemo na utakmice kojih u narednom periodu imamo dosta.“, jasan je novi trener Crvene zvezde.


Ne propustite