"Redsi" nude 20 miliona za Lalanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.05.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net

Kako se navodi u engleskom listu San, fudbaler Sautemptona, Adam Lalana, predmet je malog rata između Mančester Junajteda i Liverpula.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Najbolji igrač Sautemptona u izboru navijača, Adam Lalana, mogao bi da promeni sredinu na leto i napusti taj klub, javili su engleski mediji.

Prema pisanju engleskog Sana, Liverpul je već ponudio 20 miliona funti za ovog fudbalera, a očekuje se i Mančester Junajted sa svojom ponudom u najskorije vreme.

Brendan Rodžers već neko vreme prati Adama Lalanu koji će sutra napuniti 26 godina i veruje da je suma od 20 miliona funti dovoljna da se reprezentativac Engleske nađe u dresu ''Crvenih''.

Svakako da će biti mnogo jeftinije za oba kluba da pokušaju da dovedu fudbalera Sautemptona pre Svetskog prvenstva u Brazilu pošto se veruje da će cena Lalani daleko skočiti nakon tog takmičenja.

Ove sezone Adam Lalana je postigao 9 golova za svoj tim na 37 utakmica Premijer lige, a zabeležio je i 6 asistencija. Jedini fudbaleri sredine terena koji su postigli više golova ove sezone su Stiven Džerard, Jaja Ture i Eden Azar.

Liverpul je ponudio 20 miliona, očekujemo u narednim danima i ponudu ''Crvenih Đavola''.



Adam Lallana vs Arsenal (28.01.2014) by shbryo

Ne propustite