Regan zna kako se love "Kanarinci"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.04.2013.
19:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka ubeđeni su da će u duelu sa poslednjeplasiranim Novim Sadom uspeti da dokažu svoj kvalitet i slave na utakmici koja je "već dobijena".

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

U Kruševcu se za prestojeći duel sa Novim Sadom radi kao i pred svaki drugi meč iako pod Bagdalu stiže poslednjeplasirana ekipa PLS.

Trener Nenad Milovanović upozorio je svoje fudbalere da će morati da potvrde ulogu favorita protiv ekipe koja ne bi smela da napravi problem "Čarapanima" a sa njime su se složili i prvotimci Nenad Gavrić i Obeng Regan.

Internacionalac iz Gane smatra da neće biti problema i da Kruševljani neće izneveriti svog trenera.

"Posebno je teško igrati protiv timova sa dna tabele, ali mi smo se čitave nedelje pripremali i znamo na koji način da dobijemo utakmicu. Verujem da nećemo izneveriti trenera Milovanovića i da ćemo zadržati prednost na tabeli" kazao je Regan.

Sa njim se složio i Nenad Gavrić koji će biti zadužen za rušenje bedema ispred gola Novog Sada.

"Oni jesu poslednjeplasirana ekipa, ali mi respektujemo svakog protivnika. Međutim u svaku utakmicu ulazimo maksimalno agresivno i želimo da im pokažemo da nemaju šta da traže na našem terenu. Ovakve utakmice su najgore za nas igrače, jer u mislima imate upisana tri boda, ali morate da izađite i osvojite ih na terenu", kaže golgeter Napretka Nenad Gavrić.

Meč između Napretka i Novog Sada igra se u subotu od 15 sati i 30 minuta, ulaz na stadion Mladost je besplatan.

Ne propustite