"Rekord" - Sporting nudi milion, Petković traži 2!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.05.2014.
15:11
Izvor: Sportske.net

Kapiten mlade reprezentacije Srbije i desni bek Crvene zvezde Marko Petković za sada je daleko od realizacije transfera u portugalski Sporting jer njegove želje i ponuda kluba iz Lisabona nisu na istoj "talasnoj dužini".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodne nedelje portugalski mediji preneli su da je transfer Marka Petkovića iz Crvene zvezde u Sporting gotova stvar a da je do dogovora dva kluba došlo u utorak je potvrdio i Dragan Džajić.

"Sporting je bio zainteresovan i smo se kao klub dogovorili s Portugalcima. Ali, mislim da se nisu usalgasili Petković i Sporting" rekao je predsednik Crvene zvezde.

A konstatacija Dragana Džajića da do dogovora Sportinga i Petkovićevih predstavnika nije došlo je tačna i poznati su razlozi za to što transfer nije realizovan već sada.

Kako prenosi portugalski "Rekord" Sporting je ponudio Petkoviću godišnju platu u iznosu od 200.000 evra, što će reći milion evra za pet sezona, ali je desni bek Crvene zvezde tražio duplo veću sumu na godišnjem nivou.

Mladi reprezentativac Srbije nada se da bi u Sportingu godišnje mogao da zarađuje 400.000 evra ali ostaje da se vidi da li je klub iz Lisabona spreman da pristane na duplo više od onoga što je primarno bio spreman da plati.

Mesta za dogovor ima ali će obe strane morati da popuste ne bi li se našlo rešenje koje bi značilo transfer Marka Petkovića u redove Sportinga.

Ne propustite